NCHA Area 26

Europa blir NCHA Area 26

National Cutting Horse Association bjöd i höstas in alla europeiska affiliates till möte för att diskutera förutsättningarna för att utveckla  NCHA Area 26 vilket omfattar hela Europa.

Mötet hölls den 1 november i samband med NCHA World Series på Equita i Lyon.Från NCHA USA deltog NCHA Executive Committee medlemmar och Hall of Fame Tränaren Craig Morris samt Chubby Turner, Daniel Jaeggi, Bobby Hunt, NCHA Marketing Director Julie Bryant, NCHA Show Secretary/Show Approval Coordinator Patti Gustin och European Secretary Peggy Parage.

Under mötet tog man i första hand upp två frågor

  • Ena hela Europa i utveckling av Area 26
  • Diskutera hur man ska etablera NCHA Directors för Area 26

Mötet mynnade ut i att man beslutade att skapa NCHA Area 26 – Europe

Fördelarna med att ha ett samlat NCHA för Europa är möjligheterna att delta och kunna påverka cuttingen som internationell sport.

Den 18 februari (förlängt från 15 januari) är det deadline för att anmäla kandidater till de fem “Directors” för Area 26 och den officiella listan ser ut så här landsvis:

Michal Popov – Czech Republic

Lars Christiansen – Denmark

Daniel Jaeggi – France

Charmot Andre – France

Florence Harache – France

Melanie Georg – Germany

Michael Ohlhoff – Germany

Erminio Avanzi – Italy

Roberto Cuoghi – Italy

Sheri Mason – Italy

Sergio Traverso – Italy

Sonja Hagenbeck – Netherlands

Göran Lindström – NCHA Scandinavia Sverige

Torbjörn Johansson – NCHA Scandinavia Sverige

Kate Morén – NCHA Scandinavia Sverige

Har man ytterligare namn man skulle vilja lägga till lista kan man alltså fortfarande skicka in intresseanmälan till NCHA USA genom att fylla i detta formulär och maila det till Pam Robinson, E-mail: PRobison@nchacutting.com

När beslutet om vilka fem som blir “directors” för Area 26, vet vi i dagsläget inte men vi återkommer så snart mer info finns tillgänglig.